Hydrauliset hidasteet ja stopparit

DICTATOR:n vaimennin ja stopparisegmentti tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia lineaarisia vaimentimia, kuten loppuhidasteita, molemminpuolisilla kiinnikkeillä varustettuja öljy- hydraulijousia ja high-performance vaimentimia.

Näiden lisäksi DICTATOR:lta löytyy laaja valikoima radiaalivaimentimia (radial dampers).

Kaikkista DICTATOR:n vaimentimista löytyy laaja perusvalikoima, mutta kaikista malleista voidaan lisäksi valmistaa asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä malleja, myös pieniä eriä ja jopa yksittäiskappaleita.

Hydraulic damper calculation

Loppuhidastimet

DICTATOR loppuhidastimia on valittavissa, sekä single, että bi-directional mallisina. Perusvalikoiman lisäksi DICTATOR valmistaa asiakkaalle räätälöityjä tuotteita- myös pieniä eriä.

Öljyjouset ja -hidasteet

Ulkonäöllisesti öljyjousi, jossa on kiinnikkeet kummassakin päässä, näyttää kaasujouselta. Toisin kuin kaasujousella, esim. öljyjousella varustetun luukun avautuminen ja sulkeutuminen voidaan toteuttaa erittäin kontrolloidusti. Öljyjousen kokonaisliike on huomattavasti rauhallisempaa ja pehmeämpää kuin kaasujousella toteutettuna.

High-Performance hidasteet ja jarrut

High-performance hidasteet on suunniteltu käsittelemään objekteja joiden liike tulee tehokkaasti pystyä hidastamaan lyhyellä matkalla. Valittavana on vakiovoimakkuudella (preset), muuttuvalla/säätyvällä voimakkuudella (continuous regulation) ja asteittaisella (gradual) voimakkuudella varustettuja malleja.

Jousivaijerisuljin (Radial Damper)

DICTATOR jousivaijerisulkijat (radial damper) ei pelkästään kontrolloi liukuoven vauhtia sen liikeradallaan. Erityisesti uusi patentoitu lamellar radial damper mahdollistaa yksilölliset ratkaisut mitä erilaisimpien pyörivien ja liukuvien voimien kontrolloimiseksi.