Yritys

DICTATOR:lla on 80- vuoden historia ovi- ja porttiympäristöjen erilaisten järjestelmien luomisessa ja ongelmien ratkaisuissa. Vuosien saatossa tuote-ja palveluvaloikoimamme on kasvanut merkittävästi, useasti puhtaasti asiakastarpeesta johtuen.

Alusta asti olemme olleet tiiviisti ja aktiivisesti markkinoilla, jokaisen asiakkaan ollessa meille tärkeä, sekä näytellyt suurta roolia menestyksessämme.

DICTATOR on maailmanlaajuinen yritysten verkosto jonka juuret on Euroopassa. Pääpaikka on Saksassa, Neusäß:ssa lähellä Augsburgia. DICTATOR:n tehtaat sijaitsevat Euroopassa. Tämä mahdollistaa erittäin korkean laadun ja samanaikaisesti tarjoaa aukotonta joustavuutta vastaamaan jokaisen asiakkaan tarpeisiin kaikissa tilanteissa.

Yksi vahvuutemme on se että DICTATOR kulkee käsi kädessä asiakkaansa kanssa, yhdessä analysoiden tarpeet ja kehittäen sopivimmat ratkaisut. Tarjoamme asiantuntemustamme valittaessa sopivaa tuotetta valikoimastamme, kehitämme myös kokonaisia järjestelmiä suunnitelmineen ja tuotteineen silloin, kun vaaditaan monimuotoista kokonaisratkaisua. Tekninen palveluosastomme toimii tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa, joka mahdollistaa sen että tuotteemme täyttävät aina vaativimmatkin määreet.

Olemme käytettävissänne Suomen toimintojen lisäksi myös pääpaikassamme Neusäß:ssa. Tämä mahdollistaa suorat kontaktoinnit ja keskustelun ilman epäselvyyksiä. Taataksemme asiakkaillemme tämän, henkilökohtainen suhde asiakkaaseen, asiakkaan ollessa henkilö, on yrityksemme lähtökohtainen filosofia. Saavuttaaksemme tämän, käytämme moderneinta teknologiaa niin tuotannossa kuin asiakaspalvelussammekin.

  Miksi valita DICTATOR

  • Tarjoamme aukotonta teknistä asiakaspalvelua kaikille asiakkaillemme
  • Kaikki asiakkaamme ovat samalla viivalla, tarjoamme palvelujamme koosta ja sijainnista riippumatta
  • Autamme asiakkaitamme valitsemaan kuhunkin tarpeeseen sopivimman ratkaisun
  • Analysoimme asiakkaidemme tarpeet ja pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa räätälöimään kuhunkin tarpeeseen sopivimman ratkaisun
  • Vaativiin projekteihin annamme käyttöön koko tiimimme aina suunnittelusta tuotantoon
  • Räätälöinnistä huolimatta meillä on nopeat toimitusajat

Yrityksen Filosofia

  • Yrityksemme filosofia perustuu asiakkaidemme arvostamiseen, henkilösuhteisiin ja siihen että asiakaskin on henkilö.
  • Käytämme moderneinta teknologiaa niin tuotannossa kuin asiakaspalvelussammekin.
  • Kaikissa avoimissa kysymyksissä me tarjoamme asiantuntemusta ja kokonaisvaltaista neuvontaa.
Dictator Engineering - operating solutions for industrial applications for over 80 years

MULTIHELA OY


Multihela valmistuttaa, maahantuo ja maasta vie kaikenlaisia komponentteja metallista, ruostumattomasta teräksestä, ohutlevystä, alumiinivalusta, sinkkivalusta, messinkivalusta, sekä valmiita tuotteita maailman eri kolkista. Valikoimamme on vuosien saatossa muodostunut ja jatkanut kasvuaan täysin asiakastarpeesta. Asiakkaallamme on tarve, me kuuntelemme ja sisäistämme sen tarpeen, etsimme ratkaisun, tarjoamme sen, jonka jälkeen tuotamme ja maahantuomme / viemme sen. Toimimme linkkinä asiakkaamme ja maailman eri kolkkien, tehtaiden, tuotteiden ja palveluntarjoajien välillä. Lainaten erästä alamme mentoria "Asiakkaille tuotteita, ei tuotteille asiakkaita". Multihelalta saa mitä tilaa. Toki kehitämme paljon omaakin, mutta nekin täysin asiakkaitamme kuunnellen. Tästä on todisteena lukuisia Multihelan nimiin patentoituja ja mallisuojattuja menestyviä tuoteita.


Mika Korpi
Toimitusjohtaja & 
Lukkoseppämestari
Kiitoradantie 14
01530 Vantaa
Suomi, Finland

Mob    +358 (0)10 322 9936
Vaihde  +358 (0)10 322 9933
Email mika.korpi@multihela.fi